Secundaire kosten

Om de bovenstaande diensten en uw wensen uit te kunnen voeren, kan het zijn dat er extra uitgaven zijn voor meubilair, keukenmaterialen en water en stroom. Dit hangt vaak af van de locatie van een event. De eventuele extra benodigdheden zullen dan ook van te voren uitvoerig met u besproken worden.

Meubilair
Wij beschikken over buffetten voor het eten en zullen deze zelf meenemen, mocht dit nodig zijn. Wij beschikken niet over eigen meubilair, maar kunnen wel zorgen voor picknick- banken en tafels. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 15,- per set (twee banken en een tafel). Het is altijd mogelijk ander meubilair te regelen in overleg. Natuurlijk staat het vrij om zelf zorg te dragen voor het meubilair. Vaak beschikken locaties ook over een ruimte met meubilair.

Keukenmaterialen
Wij beschikken over de basis keukenmaterialen en zullen deze zelf meenemen. Mocht het zo zijn dat er extra machines gehuurd moeten worden, doen wij dit in overleg met u. Als u zelf over deze machines beschikt, is inhuren overbodig.

Water en stroom
Graag beschikken wij over voldoende stroomaansluitingen. Aan de hand van de reservering zullen wij de stroombehoefte doorgeven aan u. In het kader van de hygiëne willen wij graag een wateraansluiting in de buurt voor het wassen van de handen. Ook hebben wij een wateraanvoer nodig voor onze koffiemachine. Wij beschikken over de juiste waterslangen en kunnen deze meenemen als er geen water aansluiting is voor de koffiemachines in de buurt.

Afnamen bij groepen onder 30 personen
Bij groepen die onder de 30 gasten komen zijn wij genoodzaakt extra kosten te reken voor personeel. Deze kosten zijn afhankelijk van de afname en zullen aan u worden geoffreerd.

Transport kosten
Deze kosten zijn afhankelijk van de ligging van de locatie en zullen in overleg worden bepaald met u.

Kosten
Primaire kosten
Secundaire kosten

Terug naar Crewcatering